Summit day

Dit is het moment waar we naar toe hebben gewerkt. Nog één keer beklimmen we de route van ABC naar kamp 2, door naar kamp 3 en vanaf daar stappen we een voor ons vreemde wereld in, door naar top. 

Read More
Gijs Schuurhuis
De Lipkin's Rocks route

We staan voor dag-en-dauw voor onze tent. Rugzakken om, litertje thee en een bak havermout naar binnen gewerkt en klaar voor een portie avontuur! Het doel van vandaag is om te acclimatiseren via de Likip's Rocks Route en in ieder geval de 5.000 meter aan te tikken

Read More
Allert Bosch
Party Time

Maar help me even, waar ligt dat precies” is een vaak gehoorde reactie wanneer ik vertel dat ik naar Kirgizië op expeditie ben geweest. Kirgizië is onbekend in het westen, jammer want je kunt er een top tijd hebben.

Read More
Guido Mannaerts
No Candy

Het echte hoogtepunt op een berg is vaak niet de top maar wordt bereikt wanneer je een hap eten neemt die ‘just the right spot’ raakt. Lees nu over onze voorbereiding en hoogtepunten qua eten

Read More
Guido Mannaerts
Fysiek plezier?

Het terrein is niet steil, maar om de 20 stappen moet ik uitrusten door het gebrek aan zuurstof. Ik ben kapot. De top lijkt zo dichtbij…maar toch nog zo ver weg.

Read More
Allert Bosch
Wat mag een piek kosten?

Is klimmen het opzoeken van risico's? Is het onverantwoord om met je leven te spelen voor een stom speldje? Wat is Project 5 Peaks waard? Arjen laat zijn licht schijnen op risico in deze blog. 

Read More
Arjen Bosch