Wie zijn onze partners: Gloryfy

Op de berg wil je alleen met de beste gear werken. Project 5 Peaks wordt daarom gesteund door verschillende partners. In aanloop naar de expeditie willen we deze aan jullie voorstellen.

Vandaag starten we met zonnebrillenmerk 'Gloryfy Unbreakable Eyewear', een brillenmerk dat nog tamelijk onbekend is in Nederland. Toch hebben ze in het buitenland al een grote namen aan zich verbonden, niet alleen binnen de klimsport, maar ook daarbuiten. Wat maakt Gloryfy speciaal? Wat drijft hun en waarom zijn ze partner geworden van P5P? Wij spraken erover met Claudio Blassnig, head of marketing Gloryfy. 


Gijs demonstreert zijn Gloryfy G3

 

Wie is Gloryfy?
"Gloryfy is een jong en innovatief bedrijf afkomstig uit het Zillertal in Oostenrijk. Wij produceren unieke eyewear: de monturen, pootjes en lenzen van de brillen zijn onbreekbaar. Onze collectie heeft drie lijnen: SPORT, ZON (de lifestyle lijn) en OPTIEK (leesbrillen). Ze zijn allemaal gemaakt van het door onszelf ontwikkelde NBFX materiaal en beschikken over de beste lenzen op de markt."

Aan de Nederlandse klimmers wil ik zeggen: Blijf onbreekbaar.
— Claudio Blassnig, Gloryfy

Unbreakable...echt?
Dat ze bij Gloryfy het 'onbreekbaar' motto erg serieus nemen blijkt uit de vele filmpjes waarin brillen worden mishandeld met hamers, vuisten en stiletto's. Elke keer springen ze terug in hun vorm. "Het geheugeneffect van het materiaal zorgt ervoor dat het montuur, de pootjes en de lenzen weer terugspringen in hun oorspronkelijke vorm nadat het verbogen is", aldus Claudio.

Zelf hebben we de brillen nu een aantal weken in gebruik en onze ervaring is hetzelfde. Je kunt er per ongeluk op gaan zitten, je kan de brillen laten vallen of je kan er per ongeluk iets anders op laten vallen. Toch blijven ze heel en in model! 

Gloryfy en P5P
Gloryfy is een ideale partner voor P5P en vice versa. Claudio: "We steunen Project 5 Peaks omdat we het een fantastisch project vinden dat steun verdient! We hebben een grote geschiedenis in klimmen en Alpinisme (we werken bijvoorbeeld met legendes zoals David Lama of Peter Habeler), dus het pastte perfect."

Tot slot heeft Claudio nog een boodschap voor klimmers in ons kikkerlandje. "Aan de Nederlandse klimmers wil ik zeggen: blijf onbreekbaar! Als je je doelen wilt bereiken, moet je geest onbreekbaar zijn, dat is wat mensen als David Lama ons geleerd hebben. Na verliezen of blessures moet je weer opstaan en je een weg terug naar de top vechten. Wij willen jullie helpen met je doelen bereiken, door jullie te voorzien van de beste brillen op de markt!"

Waar verkrijgbaar?
Gloryfy brillen zijn verkrijgbaar via verschillende verkooppunten in Nederland! Wil jij weten waar, neem dan contact op met Matterhorn BV! 

Arjen Bosch