Technolyt nieuwe partner Project5Peaks!

Soms kunnen de kleinste uitrustingsstukken het grootste verschil maken in je beklimming. Sommige van die producten zijn van levensbelang, zoals een goede brander. Andere bieden comfort, maar zijn daarmee net zo belangrijk voor een goed herstel en het moreel. De mensen van Technolyt zijn enthousiaste outdoor professionals, die doordachte en hoogwaardige producten als Sea to Summit, Jetboil, Buff en Powertraveller op de markt brengen. 

Superior Gear, Great Experience, dat is onze Payoff. Als Technolyt zijn wij opzoek naar mensen die de grens opzoeken van wat mogelijk is. De leden van Project 5 peaks ervaren het leven op de meest pure manier. En hier hebben zij de beste producten voor nodig. Deze ideale fit maakt dat wij achter project 5 peaks staan!
— Patrick Verheij, Technolyt

Tijdens de expeditie maken we gebruik van matjes van Sea to Summit. De expeditiekit van Powertraveller voorziet ons van energie zodat we regelmatig een update naar Nederland kunnen sturen. Om voor water en warm eten te kunnen zorgen op de berg, zijn de Jetboil branders cruciaal. De Buffjes houden onze nek warm en droog. Kortom: Technolyt levert een onmisbare bijdrage aan de expeditie!

 Voor meer info over het bedrijf, check hun website. 


Arjen Bosch