Actie: P5P promo op Buitensportvoeding.nl!

Goed eten is van groot belang en daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met buitensportvoeding.nl! Tijdens de 2016 expeditie naar Peak Lenin leveren de producten van Mountain House en Powerbar ons de nodige energie op!

Ga je binnenkort ook een tocht ondernemen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat wij eten op expeditie en wil je met ons meeleven? Of wil je je voorbereiden op een totale economische meltdown na de Brexit? 

Alle buitensporters, wandelaars of doomsday preppers kunnen voor hun voeding terecht op Buitensportvoeding.nl! Gedurende onze expeditie, dus tot en met de maand juli, geeft onze speciale promocode je 10% korting op het gehele assortiment! Voer de code in bij je aankoop en eet smakelijk. 

"Voer de onderstaande promocode in op
buitensportvoeding.nl en ontvang 10% korting!"

                                                                                                                 "Pro5peaks2016"

Gijs Schuurhuis