Buitensportvoeding.nl steunt Project 5 Peaks!

Voeding is cruciaal! Voor de energie, voor het herstel na lange dagen, maar ook voor de mentale opkikker. Hiervoor hebben we de perfecte partner gevonden: Buitensportvoeding.nl! Deze online winkel heeft alles wat je zoekt voor trektochten, expedities, extreme duursporten of gewoon een weekendje kamperen. 

Wij zijn Buitensportvoeding.nl begonnen om buitensporters een zo gevarieerd mogelijk scala aan voedsel aan te kunnen bieden voor hun outdoor activiteiten. Nu, 3 jaar verder, hebben wij de mogelijkheid om mooie en bijzondere ondernemingen zoals Project 5 Peaks te ondersteunen met onze producten. Hierdoor zal de voeding geen belemmerende factor zijn in het halen van hun doel.
— Sander de Wit (Oprichter Buitensportvoeding.nl)

Uit het uitgebreide assortiment nemen we onder andere gevriesdroogde maaltijden van MountainHouse mee en energierepen en gelletjes van Power Bar. Wij hebben alle vertrouwen in deze voeding. We zullen na de expeditie verslag dan van hoe de verschillende maaltijden zijn bevallen. Culinair advies op maat voor je expeditie. ;-)


Arjen Bosch