Onze laatste partner: GRIP

GRIP Klimcentrum
Exact 2 weken voor vertrek, hebben wij het genoegen om onze laatste partner aan te kondigen: GRIP Nijmegen! GRIP Klimcentrum is de Nijmeegse klimhal aan de Van Rosenburgweg 52. Deze klimhal is een van de oudste van Nederland en is een naam van fomaat binnen de Nederlandse klimwereld. GRIP klimcentrum wil zich graag inzetten voor de klimsport in de volle breedte. Ze zijn actief met allerlei activiteiten, zoals het organiseren van wedstrijden voor jeugd, studenten of senioren, maar organisern ook cursussen en workshops. In 2015 is GRIP Klimcentrum verkozen tot Klimhal van het jaar! Ook hebben ze al eerder expedities gesteund en nu ook Project 5 Peaks!

Nieuwe boulderhal
Naast het klimcentrum heeft GRIP recent ook een nieuwe boulderhal geopend aan de Kamerlingh Onnesstraat 35. Recent wil zeggen dat ze dit weekend pas officieel open zijn gegaan! De boulderhal is een van de grotere van Nederland en heeft unieke en spectaculaire wanden en toonaangevende grepen en routes.

Een sfeershot van de nieuwe boulderhal die dit weekend geopend is. 

Een sfeershot van de nieuwe boulderhal die dit weekend geopend is. 

Speciale rol: Van +40 naar -20/Van de Landmacht naar GRIP
GRIP speelt voor Project 5 Peaks een speciale rol, in het bijzonder voor teamlid Arjen. Hij zal na de expeditie namelijk de Landmacht verlaten om te beginnen als bedrijfsleider bij GRIP boulderhal. Om zich optimaal te voorbereiden op zijn nieuwe job had Arjen in Mali daarom al een klimhoekje bij elkaar geklust. Je moet tenslotte klein beginnen. GRIP was hiermee eventjes een internationale vestiging rijker ;-). 

Check hier de Facebook pagina's van: 
GRIP Klimcentrum
GRIP Boulderhal

Namens het hele P5P team willen wij GRIP bedanken voor het getoonde vertrouwen!

Arjen Bosch