Matterhorn trotse partner Project 5 Peaks!

Als bergsporters kennen we de Matterhorn natuurlijk allemaal,  maar de Matterhorn BV zal waarschijnlijk niet direct een belletje doen rinkelen. De prachtige merken die zij vertegenwoordigen doen dat zeker weten wel en daarom zijn wij apetrots om deze partner van Project 5 Peaks te mogen aankondigen!

Voor de 2016 expeditie gaan wij een samenwerking aan met onder meer Mountain Equipment, Asolo en het onbreekbare zonnebrillenmerk Gloryfy! In de komende tijd zullen we jullie uitgebreid meenemen in de inns & outs van alle producten die wij op onze expeditie gaan gebruiken.  

In de Matterhorn BV hebben wij een partner gevonden die vanuit hun passie voor de bergsport constructief meedenkt en enthousiast is om onderdeel te zijn van het avontuur dat Project 5 Peaks heet. Wij kijken uit naar een langdurige en vruchtbare samenwerking! 

Als leverancier van een aantal A-merken, krijgen we regelmatig sponsoraanvragen. Soms zit er eentje tussen waarbij je meteen een goed gevoel hebt. De relaxte manier waarop Gijs, Allert, Guido en Arjen zich presenteren en hun streven naar een ambitieus en prachtig doel, past bij de manier waarop wij graag werken. Door de samenwerking in Project 5 Peaks worden onze merken letterlijk naar een hoger niveau gebracht.
— Olaf Baas, eigenaar Matterhorn BV

Wat doet Matterhorn BV?
Matterhorn BV is een groothandel, gespecialiseerd in de buitensport-branche. Met een gepassioneerd team zetten zij zich in om zowel gevestigde als nieuwe buitensport merken en producten op de Nederlandse markt te brengen. Kijk voor meer informatie op www.matterhorn.nl