Van Oord ondersteunt Project 5 Peaks

Deze week kregen wij het goede nieuws dat Van Oord, toonaangevend maritiem aannemer, de 2016 expeditie zal ondersteunen! De bijdrage van Van Oord maakt het mogelijk om de laatste essentiële uitrustingsstukken voor de expeditie aan te schaffen. 

Expeditielid Allert Bosch werkt al enkele jaren bij Van Oord als Engineer op de Offshore Wind Projects afdeling. Momenteel is hij betrokken bij de afrondende fase van het Gemini project, één van 's werelds grootste offshore windparken bestaande uit 150 windmolens.

Binnen Van Oord werd direct enthousiast gereageerd op de vraag of ze partner van Project 5 Peaks wilden worden. Het project-werk binnen Van Oord vertoont namelijk vele parallellen met onze expeditie.

Teamwork, thorough preparation, enthusiasm and the spirit to work hard to achieve your goals are key in being successful on projects. The special, challenging ‘Project 5 Peaks’ will demonstrate how this can lead to crossing borders! We will follow the team closely in their efforts and achievement this year but also the years to come.
— Didi te Gussinklo Ohmann, Project director Gemini
Wat doet Van Oord?
Van Oord is wereldwijd actief als toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore energieprojecten (olie, gas en wind) met innovatieve oplossingen voor maritieme uitdagingen. De onderneming is wereldwijd actief in meer dan vijftig landen.
http://www.vanoord.com

Allert Bosch