1e partner Project5Peaks!

Deze week kregen we het goede nieuws dat de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) onze 2016 expeditie ondersteunt! Er is contact geweest met de commissie Expedities & Alpiene Topsport (CEAT) en naast de nodige nuttige tips waren ze vooral erg enthousiast. 

Ondersteuning vanuit de NKBV is voor ons van groot belang, het is namelijk de weg om ons verhaal met vele bergsport enthousiastelingen te delen! Daarnaast krijgen we de mogelijkheid om gebruik te maken van de kennis en kunde en niet te vergeten het materiaaldepot.  

Wat doet de CEAT?
"De NKBV commissie Expedities & Alpiene Topsport (CEAT) ondersteunt ervaren alpinisten, expeditiegangers en mensen met de ambities om zich op deze terreinen te ontwikkelen. De CEAT is verantwoordelijk voor de uitvoering van het NKBV-beleid over de outdoor topsport. Hieronder vallen onder andere expedities met een (voor Nederlanders) fris en vernieuwend karakter, (hoog)alpiene beklimmingen, en de meer avontuurlijke multipitch routes in rots en ijs op eigen zekeringen."